Chat with us
Naruči
Eyelash Star
u idućih 20 minuta i iskoristi specijalnu akcijsku ponudu!

UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje dnevne narudžbe su ograničene. Danas, trenutačno imamo proizvod NA ZALIHI i šaljemo ga u roku od 24 sata. Požuri i naruči ODMAH!

Znanstvenici otkrili kako imati prirodno duge i guste trepavice bez maskare!
Zavodite poput hollywoodske zvijezde s raskošno
gustim trepavicama - prirodno!
49% dulje prirodne trepavice!
76% veći volumen trepavica!
Raskošno guste trepavice bez maskare!
Prvi rezultati već nakon 7 dana!
 • Do sada je 1.356 žena u Hrvatskoj odabralo Eyelash Star! Pridružite im se i vi, imajte raskošne hollywoodske trepavice nakon samo 7 dana!
  Zagreb,

  Otkrivena inovativna metoda za dobivanje gušćih, duljih i izraženijih prirodnih trepavica!

  Sjajne vijesti za sve žene! Napokon je otkrivena prirodna metoda za povećanje trepavica – bez maskare i umjetnih trepavica. Riječ je o posebnoj dermatološki i klinički dokazanoj formuli koju su znanstvenici godinama usavršavali. Formula sadrži kombinaciju esencijalnih aminokiselina koje zajedno s ostalim hranjivim tvarima hrane vaše trepavice te potiču njihov rast, istodobno sprječavajući njihovo ispadanje. Prirodni sastojci formule ne izazivaju nikakve iritacije niti štetne učinke. A daju rezultate nakon samo 7 dana – produljujući trepavice i do 49%!

  Formula koja je donijela revoluciju u svijet kozmetike dostupna je i vama zahvaljujući Eyelash Star serumu za trepavice. Ovaj serum je zahvaljujući svojoj dermatološki i klinički dokazanoj formuli za kratko vrijeme postao hit u svijetu. A od danas je dostupan i u Hrvatskoj.

  Dugo vremena Eyelash Star je bio dobro čuvana tajna hollywoodski zavodljivog pogleda i rezerviran samo za hollywoodske dive. Nakon što je tajna procurila u javnost, svi veći svjetski mediji počeli su izvještavati o nevjerojatnim učincima Eyelash Stara, o tome kako daje raskošno guste i duge trepavice bez uporabe maskare! Eyelash Star je testiran na stvarnim ženama, klinički i dermatološki ispitan i preporučen od strane tisuća žena diljem svijeta.

  Zavodljivi hollywoodski pogled napokon je dostupan i vama!

  Što ćete postići korištenjem Eyelash Star seruma?

  Produljite trepavice do 49%!

  Napredak u duljini trepavica je vidljiv već nakon prvog tjedna primjene Eyelash Star seruma. A nakon 4 tjedna redovitog nanošenja, prosječno postignuto produljenje trepavica je 49%. Ključ učinkovitosti je u testiranoj formuli koja hrani i vlaži trepavice, jačajući ih i ubrzavajući njihov rast.

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Povećajte volumen trepavica do 76%!

  Osim što utječe na duljinu trepavica, Eyelash Star utječe i na gustoću, odnosno volumen trepavica. Aktivni sastojci pospješuju mikrocirkulaciju, čime se smanjuje ispadanje trepavica. Na taj način broj vaših trepavica se povećava, pa samim tim i njihova gustoća i volumen. I to čak i do 76%!

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Imajte gušće, dulje i izraženije prirodne trepavice!

  Zavodljiv i raskošan hollywoodski pogled više nije nedostižan. Eyelash Star serum čini da vaše prirodne trepavice budu dulje, gušće, tamnije i izraženije, kao što ste oduvijek željeli. Ova kozmetička inovacija u roku od nekoliko tjedana dramatično poboljšava izgled prirodnih trepavica!

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Bez maskare i umjetnih trepavica!

  Više ne morate nanositi slojeve i slojeve maskare niti uništavati trepavice lijepljenjem umjetnih. Napokon postoji rješenje koje će vaše prirodne trepavice učiniti duljima, gušćima i izraženijima, kao da ste se tek našminkali. Sada i vi možete imati prirodno tamne, duže i gušće trepavice zahvaljujući Eyelash Star serumu.

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Postignite rezultate za samo 7 dana!

  Provedena istraživanja pokazala su da su neke sudionice ostvarile vidljive rezultate nakon prvih 7 dana primjene Eyelash Star seruma. Redovitim nanošenjem seruma svaku večer prije spavanja, već u prvom tjednu dolazi do povećanja duljine i volumena trepavica. Nakon 4 tjedna Eyelash Star će dati raskošan volumen vašim trepavicama, s produljenjem između 2,5 i 9 mm.

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!

  Klinički i dermatološki odobreno!

  Formula koju Eyelash Star serum sadrži je klinički i dermatološki ispitana i odobrena! Stoga ne postoji rizik od iritacija ili štetnih učinaka. Sastojci ove formule su esencijalne aminokiseline i biljne tvari učinkovite u poticanju rasta dlake i cirkulacije krvi te uklanjanju slobodnih radikala. Svi sastojci su istraženi i dokazano sigurni, a pri tome i učinkoviti.

  >>> Pošaljite mi moj Eyelash Star odmah!
  Sve ovo pokazuje da u svijetu trenutno ne postoji prirodnije, učinkovitije niti jednostavnije rješenje za povećanje duljine i volumena trepavica.
  Broj zadovoljnih korisnika svakodnevno raste, a kozmetički stručnjaci su oduševljeni Eyelash Star serumom. Jer on ne samo da djeluje na povećanje duljine i volumena trepavica, već i sprječava njihovo lomljenje i ispadanje.

  Koja je tajna raskošno gustih trepavica hollywoodskih zvijezda?

  Hollywoodske zvijezde oduvijek su kupovale najskupocjenije maskare i odlazile na ugradnju trepavica kako bi imale zavodljiv i raskošan pogled. Međutim, otkako je otkrivena nova formula za povećanje trepavica, sadržana u Eyelash Star serumu, ova formula postaje novi hollywoodski trend. Kozmetičari slavnih preporučuju ga svojim klijentima i svjedoče da je to najprirodnije i najučinkovitije rješenje za postizanje raskošnog volumena trepavica! Dugo je ova tajna bila čuvana i rezervirana samo za rijetke. No, nakon brojnih pozitivnih komentara u emisijama posvećenima ljepoti, ova tajna je postala dostupna i široj javnosti.

  Fantastična hollywoodska tajna je razotkrivena...

  Duge i raskošne trepavice više nisu rezervirane samo za pogled hollywoodskih diva. Nakon otkrića ove klinički dokazane formule svi mogu imati dulje, gušće i izraženije trepavice. Bez nanošenja debelih slojeva maskare ili lijepljenja umjetnih trepavica. Najpoznatije glazbenice, glumice i modeli zaklinju se kako su zahvaljujući ovoj inovativnoj formuli produljile i povećale volumen prirodnih trepavica. Napokon je ova formula dostupna u Hrvatskoj – zahvaljujući Eyelash Star serumu!

  Što je Eyelash Star i kome je namijenjen?

  Eyelash Star namijenjen je svima onima koji žele imati gušće, dulje i izraženije prirodne trepavice. Aktivni sastojci seruma hrane i vlaže trepavice poboljšavajući mirkocirkulaciju. To utječe na brži i gušći rast trepavica te smanjeno ispadanje i lomljenje vaših prirodnih trepavica. Serum je klinički i dermatološki testiran i odobren te ne izaziva nikakve štetne učinke niti iritacije očiju.

  Eyelash Star namijenjen je ženama koje žele prirodno gušće, dulje i tamnije trepavice – bez maskare. S obzirom na to da je klinički i dermatološki testiran i odobren, serum je pogodan za sve jer ne izaziva iritacije očiju niti štetne učinke.

  Gušće, dulje i tamnije prirodne trepavice – nakon 7 dana!

  Redovitom uporabom seruma svake večeri prije spavanja tijekom 4 tjedna postići ćete dramatične rezultate. Serum nanosite na gornji kapak nakon što uklonite šminku.

  Dok spavate aktivni sastojci će se apsorbirati u korijen trepavica, ubrzavajući njihov rast te sprječavajući ispadanje.

  Kako su svi sastojci seruma klinički testirani i dermatološki odobreni, ne postoji rizik od iritacija niti štetnih učinaka. Uz to, formula seruma obogaćena je i tvarima koje štite područje oko očiju i čine da trepavice izgledaju zdravije i sjajnije.

  Gušće, tamnije i 3 do 9 mm dulje trepavice – bez potrebe za maskarom.
  49% dulje i 76% gušće trepavice
  Klinički i dermatološki testirano
  Rezultati nakon 7 dana

  Kako Eyelash Star utječe na rast trepavica?

  Trepavice, kao i sve ostale dlake na tijelu, stalno iznova rastu i ispadaju.
  Tijekom ovog procesa, trepavice prolaze kroz 3 stadija:

  1. Anagen - stadij rasta. Ovaj stadij traje 30 do 45 dana, a trepavice koje su u ovom stadiju rastu i obnavljaju se.

  2. Katagen - stadij uništavanja. Stadij traje 2 do 3 tjedna, a tijekom njega trepavice prestaju rasti, no još uvijek ne ispadaju.

  3. Telogen - stadij odmora. Stadij telogena može trajati više od 100 dana. Neposredno prije ponovnog ulaska u stadij anagena, trepavice ispadaju.

  Pod normalnim uvjetima je potrebno oko 30 do 45 dana da trepavice narastu, a nakon 100 dana počnu opet ispadati – prije nego što nove izrastu. Zbog preranog ispadanja, vaše trepavice nikada ne narastu dovoljno duge i guste jer se istodobno u stadiju rasta nalazi tek oko 40% gornjih i 15% donjih trepavica. Dokazana formula Eyelash Star seruma pomoći će da vaše trepavice prirodno rastu brže i spriječit će njihovo prijevremeno ispadanje. Na taj način vaše trepavice će rasti dulje i gušće i bit će izraženije! A rezultati će biti vidljivi i primjetni već nakon prvih 7 dana uporabe seruma.

  Kako se Eyelash Star koristi?

  Eyelash Star je idealno rješenje za prirodno duge, guste i tamne trepavice. Serum je jednostavan za uporabu, daje brze rezultate i klinički i dermatološki je testiran i odobren. Ne izaziva nikakve štetne učinke niti iritacije očiju.

  Više vam nije potrebna maskara da biste imali raskošno izražene trepavice i zavodljiv pogled!

  1.

  Imate svijetle, rijetke i gotovo nevidljive trepavice? Morate nanositi maskaru kad god izlazite, a u posebnim prilikama oči naglašavate umjetnim trepavicama? Ne morate više!

  2.

  Sada je tu rješenje koje će vaše prirodne trepavice učiniti duljima, gušćima i izraženijima – Eyelash Star serum. Prije spavanja uklonite šminku s lica i nanesite ravnomjernu količinu seruma na korijen trepavica. Držite oči zatvorene 2 minute kako bi se serum u cijelosti apsorbirao. Ostavite serum da djeluje tijekom cijele noći.

  3.

  Zahvaljujući dokazano učinkovitoj kombinaciji prirodnih sastojaka ovaj serum djeluje tako što produljuje vaše trepavice, dajući im volumen. Unutar 4 tjedna primijetit ćete rezultate – i do 49% dulje trepavice, s povećanjem volumena do 76%.

  Savjet: Ukoliko nosite kontaktne leće, skinite ih prilikom nanošenja Eyelash Star seruma i vratite ih tek 15-ak minuta nakon nanošenja seruma kako ga ne biste razmazali.

  Preporučeno od strane stručnjaka diljem svijeta

  „Idealno rješenje za prirodno i učinkovito povećanje prirodnih trepavica“

  Amy Smith, dermatologinja, Los Angeles

  „Poput svake žene, volim vidjeti lijepe i duge trepavice, no oči su jedan od najosjetljivijih organa ljudskog tijela te stoga treba biti jako pažljiv kada su u pitanju oči. Danas postoji mnogo preparata koji jamče povećanje prirodnih trepavica, ali koliko su oni sigurni? S druge strane, Eyelash Star je dokazano siguran proizvod koji potiče rast trepavica i daje im volumen. Ne postoji rizik od iritacije očiju, izazivanja alergijske reakcije niti nekih drugih štetnih učinaka. S obzirom na to da je testiran, odobren i potvrđen od strane stručnjaka, svakako preporučujem Eyelash Star svim ženama koje traže rješenje za povećanje prirodnih trepavica.“

  Tajna zanosnog pogleda Nicole Scherzinger!

  Umjetne trepavice dugo su godina u Hollywoodu bile dio obveznog dnevnog makeupa. Međutim, koliko god kvalitetno bilo ljepilo koje se koristilo za umjetne trepavice, svakodnevna uporaba uništavala je prirodne trepavice.

  Stoga su hollywoodske dive potražile sigurnije rješenje koje će im dati raskošan pogled bez uništavanja prirodnih trepavica!

  Rješenje su pronašle u inovativnoj formuli odobrenoj od strane dermatologa! Tako je ova formula postala novi trend u Hollywoodu. Brojne glazbenice, glumice, voditeljice i modeli su produljile prirodne trepavice i dale im volumen.

  Tako je i Nicole Scherzinger produljila trepavice! Kako mediji sada opisuju, njene duge trepavice „kada zatrepće, imaju učinak hlađenja, poput ventilatora“.

  Zavodljiv hollywoodski pogled i raskošno guste prirodne trepavice od sada - zahvaljujući Eyelash Star serumu!

  *Osoba ni na koji način ne sudjeluje u promociji proizvoda.

  Hana Hadžiavdagić-Tabaković

  Hana Hadžiavdagić-Tabaković je poznato TV lice, novinarka i voditeljica, čija ljepota i elegancija uvijek izazivaju pažnju.

  „Ja sam netko tko zaista brine o dekorativnoj kozmetici, a posebno kada su u pitanju oči. Oči su onako moje ogledalo duše i moj zaštitni znak da tako kažem. Imam dosta snimanja, u televizijskom poslu sam jako dugo i Eyelash Star je zaista nešto što me oduševilo. Zašto? Zato što sam tijekom svih ovih godina imala dosta problema sa trepavicama, tražila sam tu savršenu maskaru, onda smo imali toliko snimanja, nekoliko dana za redom umjetne trepavice, silna ljepila, sve ono što nama ženama naravno upropasti naše prave trepavice prirodne i eto, nakon nekoliko nedjelja korištenja ovog Eyelash Stara ili jednog fantastičnog proizvoda, da ga tako nazovem, moje trepavice su se obnovile. Malo ih imam potrebu samo ofarbati, tako da nema više ljepila, nema više nadogradnje, umjetnih trepavica. Moj pogled je čist, bistar i prirodan.“

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Marijana Batinić

  Marijana Batinić, hrvatska novinarka, producentica i voditeljica, jedno je od zaštitnih lica RTL Televizije zbog svoje neobične ljepote i šarma.

  „Eyelash Star pomogao mi je da moje trepavice izgledaju gušće, tamnije i dulje. Naime, zbog teškog make upa koji sam svakodnevno zbog prirode posla nanosila i naravno nekoliko slojeva maskare, gotovo sam ostala bez trepavica. I onda mi je prijateljica, i puno sam joj zahvalna, preporučila Eyelash Star. Nanosila sam ga 20 dana svaku večer prije spavanja i moje trepavice rastu kao iz vode. Ako vi želite imati ovako fenomenalne trepavice, Eyelash Star je tu za vas – zvijezda među kozmetičkim proizvodima.“

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  Što možete očekivati od Eyelash Star seruma:

  Inovativna formula znanstveno dokazano povećava duljinu i volumen prirodnih trepavica!

  Eyelash Star je poseban serum koji daje vašim trepavicama raskošan volumen i istodobno ih produljuje. Formula koja se nalazi u serumu rezultat je kliničkih i znanstvenih istraživanja, a odobrena je i od strane dermatologa.

  Kombinacija esencijalnih aminokiselina i drugih biljnih sastojaka potiče brži rast trepavica i sprječava njihovo prerano ispadanje. Napredak u rastu i povećanju volumena je vidljiv tijekom prvog tjedna uporabe seruma.

  Sudionice ispitivanja dokazuju:
  Do 49% dulje trepavice! Bez iritacija i štetnih učinaka!

  Do sada se raskošan hollywoodski pogled uglavnom postizao primjenom maskare ili umjetnih trepavica. No nije postojalo učinkovito rješenje koje bi prirodnim trepavicama dalo raskošan volumen i duljinu. Međutim, ove metode su oštećivale trepavice te poticale njihov sporiji rast i brže ispadanje. Otkako je otkrivena revolucionarna prirodna formula za povećanje trepavica, više ne morate oštećivati vaše trepavice. Inovativna formula sadržana u serumu jamči vidljive rezultate nakon prvih 7 dana uporabe! A ne izaziva nikakve iritacije očiju, alergijske reakcije niti bilo kakve druge štetne učinke. Eyelash Star serum je prošao brojna istraživanja i sva su dala iste, pozitivne rezultate!

  Istraživanja provedena među ženama koje su koristile Eyelash Star 4 tjedna, svaku večer prije spavanja, dala su zapanjujuće rezultate:

  Reakcije korisnika Eyelash Star su fenomenalne.

  Nemoguće je objaviti sve pristigle dojmove, no jedno je svima zajedničko: oduševljenje rezultatima!

  PRIJE
  POSLIJE

  „Prezadovoljna rezultatima“

  „Nakon 15 dana korištenja moram reći da sam prezadovoljna rezultatima! Čak i moj suprug kaže da su mi trepavice sada puno ljepše nego kada stavljam umjetne, jer sa onima djelujem previše umjetno. A sada kaže da sam prirodno lijepa :) A najbolje od svega je to što se tako brzo nanosi, kao kada koristim obični eyeliner. Jedino što onda moram čekati 15ak minuta da bih mogla ponovno staviti leće. No, bar nema nikakve štetne učinke na oči.“ *

  Tamara, 39, operaterka, Sisak

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  PRIJE
  POSLIJE

  „Trepavice više nisu nevidljive“

  „Nema što nisam probala… Preparate, nadogradnju trepavica, farbanje trepavica, ali sve je to dalo kratkoročne rezultate. A u biti moje prave trepavice i dalje su bile svijetle i nevidljive bez maskare. A zbilja mi je više dosadilo stavljati maskaru nekoliko puta dnevno. Kada mi je sestra rekla za ovaj serum nisam puno očekivala, ali sam isprobala. Od tada svaki puta kad se pogledam u ogledalo ponosna sam na svoje nove tamnije, izraženije, gušće i dulje trepavice.“ *

  Stela, 31, asistentica, Senj

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  PRIJE
  POSLIJE

  „Bez lažnih trepavica“

  „Proizvod je doista nevjerojatan. Nakon 10ak dana uporabe učenici su me pitali jesam li to stavila umjetne trepavice. Doista su dugačke i djeluju kao umjetne, premda opet s druge strane djeluju jako prirodno. Ne znam kako bih objasnila učinak koji sam dobila, no definitivno više nemam male, kratke i svijetle trepavice kao što sam imala oduvijek. I doista sam sretna sa svojim trepavicama.“ *

  Danka, 51, nastavnica, Velika Gorica

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  PRIJE
  POSLIJE

  „Osjećam se ljepše i bolje“

  „Bila sam uvijek ljubomorna na trepavice djevojaka koje sam viđala u časopisima. Moje trepavice su bile tako krute, da im ni maskara niti uvijač trepavica nisu mogli pomoći. Iako nisu bile prekratke, bile su nekako ravne, pa se nije vidjela razlika kada nanesem maskaru. Sad otkako koristim Eyelash Star moje trepavice su puno dulje, i što je još bolje uvijene su. Uopće više nisu ravne! Sada napokon i ja imam trepavice kao iz časopisa! Hvala Eyelash Star od srca :)“ *

  Andrijana, 24, model, Opatija

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Super je“

  „Kada sam ja naručila Eyelash Star moja frendica je naručila drugi serum za povećanje trepavica. Nakon 10ak dana kod mene se vidjela razlika, dok kod nje nije. Sada se i ona prebacila na Eyelash Star jer je doista super.“ *

  Mateja, 27, studentica, Rijeka

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.


  „Gušće i tamnije trepavice“

  „Mislila sam da je potpuno lažno sve što piše. No znatiželja me povukla da probam, i priznajem da nisam pogriješila. Jer moje trepavice djeluju puno gušće i tamnije.“ *

  Antonija, 35, novinarka, Split

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.


  „Nema više žutih trepavica“

  „Uvijek sam imala problem kako da svoje male, nevidljive trepavice učinim lijepim i dugim. Naravno nisam nikako uspijevala, a nema što nisam pokušala. Na red je došao i ovaj serum i baš me iznenadio jer doista više nemam nevidljive trepavice :)“ *

  Jana, 21, studentica, Samobor

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.


  „Koja ušteda!“

  „Odličan proizvod. Moje trepavice su dulje i deblje i više ne koristim puno maskare kao prije. I to je veliki plus, jer sam puno uštedjela ne kupujući skupe maskare :)“ *

  Marija, 43, ljekarnica, Čakovec

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.


  „Savršene trepavice“

  „Obožavam Eyelash Star! Moje trepavice su jednostavno perfektne.“ *

  Marta, 37, ekonomistica, Gračac

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.


  „Sve pohvale“

  „Jako mi se sviđa proizvod. I sviđa mi se što mogu naručiti online i sviđa mi se njegov učinak na trepavicama i sviđa mi se čak i cijena! Ma sve :)“ *

  Olja, 18, učenica, Daruvar

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.


  „Brzi rezultati“

  „Dosadilo mi je svako jutro prije posla trošiti vrijeme na stavljanje maskare. Onda mi je kolegica rekla da ona koristi serum i da uopće ne koristi maskaru. Pomislila sam da je to malo čudno, no odlučila sam probati. I evo nakon samo 10ak dana vidim da se nisam pokajala.“ *

  Biljana, 52, blagajnica, Pazin

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.


  „Za sada sve ok“

  „Malo me bilo strah stavljati serum zbog leća, al za sada je zbilja sve super. Nisam nikakve nelagodnosti osjetila, valjda će tako i ostati.“ *

  Renata, 31, trgovkinja, Kočevje

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.


  „Savršen pogled“

  „Sada obaram s nogu svakoga koga pogledam! Zbilja mi pogled djeluje nekako zanosan, a prirodan jer nemam šminke. Cool :)“ *

  Dejana, 26, tajnica, Gospić

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  *Upozorenje: Zbog velike potražnje zalihe su ograničene! Ako danas naručiš, jamčimo isporuku proizvoda sljedeći radni dan. Efekti i rezultati prikazani na stranici ne garantiraju uspješnu primjenu proizvoda. Velika većina korisnika je zadovoljna proizvodom, ali postoje korisnici koji ne postignu prikazane rezultate. Za takve je dostupna naša garancija i vraćanje novca od kupovine. Na stranici su prikazane izjave zadovoljnih korisnika. To su izjave korisnika koji su zadovoljni našim proizvodom i uspješno ga upotrebljavaju, i koje su korisnici proslijedili na našu adresu. Na zahtjev pojedinih korisnika neka imena su promijenjena. Svi originali se čuvaju u sjedištu tvrtke.

  Zašto je Eyelash Star najbolje rješenje?

  Umjetne trepavice

  Maskara

  Nadogradnja trepavica
  Eyelash Star

  Cijena
  Dulje trepavice
  Gušće trepavice
  Dugoročnost rezultata
  Brzina tretmana
  Bez iritacija
  Ukupna ocjena
  Zaboravite na maskare i
  umjetne trepavice!

  Provjerite je li Eyelash Star za vas:

  Koristite li maskaru?

  Neki od komentara naših kupaca:

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  584 comments Add a comment
  • Sanja Gajić · Top Commenter
   Mislite da je moguće da prirodne trepavice postanu gušće? Meni je to sumnjivo, al neću reći ništa jer nisam probala sama…
   Reply · 17 · Like ·
   • Lana Karlović
    Ma daj, ja nikada i ne bih probala! Priroda je priroda, ne možeš protiv nje.
    Reply · 1 · Like ·
   • Ana Ivić
    Pa ne bi se baš složila..uđi na moj profil i pogledaj slike, stavila sam baš zbog tako skeptičnih ljudi poput tebe.
    Reply · 3 · Like ·
   • Sanja Gajić
    Daj zezaš da su ovo tvoje trepavice???
    Reply · 4 · Like ·
  • Mateja Lovrenčić
   Super je ovaj serumčić, ja sam ga probala i zadovoljna sam.
   Reply · 2 · Like ·
  • Josipa Batinić
   Koja je cijena seruma?
   Reply · 7 · Like ·
  • Rene Milić
   Sve pohvale! Odlično je…
   Reply · 3 · Like ·
  • Nataša Railić
   Kakve trepavice, kakva maskara… ma sve smo mi prirodno lijepe valjda je bitnije kakva ti je duša, nego kako ti izgledaju trepavice
   Reply · 1 · Like ·
  • Ena Novaković
   Ja mislim da ništa ne može pomoći mojim trepavicama koje se niti ne vide!
   Reply · 4 · Like ·
  • Helena Markočević
   Ja sam počela koristiti prije dva dana i nestrpljiva sam. Bitno mi je da me uopće ne peku oči i ne crvene se, to me najviše plašilo.
   Reply · 1 · Like ·
  • Lena Horvat
   A mene je umirilo to što piše da je klinički i dermat.testiran, stoga sam i odlučila koristiti i zbilja je ok
   Reply · 5 · Like ·
  • Tomislava Božić
   Super…
   Reply · 2 · Like ·
  View 572 more
  Facebook plugin

  Više od 1.356 zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj samo u prošloj godini!

  FAQ - Najčešće postavljana pitanja:
  Je li Eyelash Star siguran za uporabu?
  Da, Eyelash Star serum je siguran za uporabu. Klinički i dermatološki je testiran i odobren jer ne izaziva nikakve iritacije, alergijske reakcije niti druge štetne učinke. U slučaju da ste alergični na neki od sastojaka Eyelash Star seruma, nemojte ga koristiti. Proizvod nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina. Naručite danas i uvjerite se da je Eyelash Star najprirodnije rješenje za povećanje duljine i volumena trepavica.
  Smijem li koristiti Eyelash Star ako nosim kontaktne leće?
  Da, Eyelash Star serum možete koristiti i ako nosite kontaktne leće. Ovaj serum je prošao i oftalmološka testiranja i potvrđeno je da je siguran za osobe koje nose leće. Prije nanošenja seruma izvadite leće i vratite ih tek 15 minuta nakon nanošenja seruma na trepavice kako ga ne biste razmazali. Ako naručite danas, već sutra možete zavoditi svojim raskošnim trepavicama.
  Smijem li se šminkati nakon nanošenja Eyelash Star seruma?
  Da, odmah nakon uporabe Eyelash Star seruma možete normalno nanijeti vaš dnevni makeup. No, ako naručite Eyelash Star danas, već sutra vam maskara neće biti potrebna.
  Kako se Eyelash Star koristi?
  Eyelash Star se nanosi poput tuša za oči, na sami rub korijena trepavica, a nakon nanošenja držite oči zatvorene 2 minute. Prethodno uklonite šminku s lica te očistite i osušite lice. Za učinkovitiju apsorpciju seruma i poboljšanje rasta trepavica, prije primjene seruma stavite topli ručnik preko očiju i držite nekoliko minuta. Preporučuje se serum nanositi navečer prije spavanja kako biste postigli optimalne rezultate. Naručite danas kako biste vidjeli rezultate nakon 7 dana!
  Koliko dugo traje jedno pakiranje Eyelash Star seruma?
  Ako ga koristite prema dobivenim uputama, jedno pakiranje Eyelash Star seruma može trajati oko 2 do 3 mjeseca. Koristite serum svaku večer, prije spavanja, kako bi se sastojci u potpunosti apsorbirali i djelovali tijekom cijele noći. Naručite odmah i postignite glamurozan volumen trepavica još danas!
  Kada se vide prvi rezultati uporabe Eyelash Star seruma?
  Prvi rezultati uporabe Eyelash Star seruma bit će vidljivi tijekom prvog tjedna primjene. Redovitom uporabom u prvih sedam dana trepavice će postati izraženije i tamnije. A ako naručite danas, nakon 4 tjedna možete imati do 49% dulje trepavice i 76% veći volumen trepavica.
  Koji su sastojci Eyelash Star seruma?
  Aktivni sastojci Eyelash Star seruma su: Aqua, Isatis tinctoria seed extract, Nigella sativa seed extract, Biota orientalis leaf extract, Terminalia chebula extract, Polygonum multiflorum root extract, Corallina officinalis extract. Naručite odmah i povećajte vaše trepavice zahvaljujući dokazanim prirodnim sastojcima!

  Naručite i produljite vaše prirodne trepavice!

  Priuštite si raskošno guste trepavice nakon samo 7 dana!

  Zaboravite na maskare i umjetne trepavice!

  Naručite Eyelash Star i povećajte volumen trepavica i do 76%!
  PROMOTIVNI
  KUPON

  EKSKLUZIVNA PONUDA

  5̶9̶9̶.̶9̶4 kn -> 299.97 kn

  Aktivirajte KUPON

  Specijalna garancija: Ako unutar 44 dana ne dobijete guste i raskošne trepavice, vratit ćemo vam čitav iznos kupovine na vaš bankovni račun. Bez pitanja i uvjeta!

  P.S. Ne zaboravite, Eyelash Star serum sadrži inovativnu formulu koja je klinički i dermatološki testirana i potvrđena. Prirodni sastojci su sigurni, a pri tome utječu i na brži rast trepavica te sprječavaju ispadanje. Tako će vaše prirodne trepavice biti gušće, dulje i izraženije. A prve rezultate primijetit ćete nakon samo 7 dana!

  P.P.S. Eyelash Star je toliko učinkovit da smo zatrpani narudžbama u ovom periodu. Stoga ne propustite ovu priliku da naručite odmah, jer ćete tako izbjeći čekanje na našu sljedeću pošiljku.  Šaljemo narudžbu, molimo pričekaj!
  Kamo da pošaljemo
  tvoju narudžbu?
  Ime
  Prezime
  Adresa
  Kućni broj
  Pošt. broj
  Mjesto
  Telefon
  E-mail
  Proizvod
  Komentar
  P.S.: Garantiramo dostavu već sljedećeg radnog dana.
  1 x - 599.94 -50% 299.97 kn + poštarina
  2 x - 1019.94 -50% 509.97 kn + poštarina
  3 x - 1319.94 -50% 659.97 kn + poštarina

  Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje.

  Naruči putem vibera!

  Klikni za besplatan broj 095 830 1540
  Plaćanje pouzećem
  Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:
  11
  Posljednja prodaja
  obavljena dana:
  100 % sigurna kupovina
  44 - dnevna garancija
  Ako se u roku od 44 dana predomisliš, mi ti vraćamo novac.
  Isporuka
  Proizvod će ti biti dostavljen putem najbrže i najpouzdanije dostavne službe!
  100 % sigurna kupovina
  Proizvod možeš platiti po isporuci, što će te zaštititi od eventualnih zlouporaba. Tvoji osobni podaci će biti potpuno sigurni!
 • Kliknite ovdje da dobijete svoj Eyelash Star zahvaljujući kojem ćete imati dulje i gušće trepavice nakon samo 7 dana!
  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
  DO in d.o.o. Dimičeva ulica 16, 1000 Ljubljana, Slovenia, e-mail: hrvoje.peric@doinonline.eu. Proizvod: Eyelash Star
  x

  Niste sigurni da je Eyelash Star pravi proizvod za Vas?

  Šaljemo podatke,
  molimo pričekajte!!
  Hvala na Vašem upitu.
  Naš stručni savjetnik će Vas pozvati u periodu koji ste izabrali.


  Zatvori prozor

  Razgovarajte s našim stručnim savjetnikom. Besplatno će Vas pozvati i odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za Eyelash Star.